Partners

Nationaal Park Hollandse Duinen

Nationaal Park Hollandse Duinen is één van de eerste nationale parken nieuwe stijl en is daarmee veel meer dan alleen natuur. Hollandse Duinen is uniek door de nabijheid van de zee, de dorpen en steden, de waardevolle natuur in en rond de duinen en de rijke cultuur en historie. De mix van natuurlijke en door de mens gevormde landschappen maakt het gebied zo ‘Hollands’. Je ervaart er de wisselwerking tussen mens en natuur. Je ziet er de resultaten van onze oude strijd tegen- en onze nieuwe verbondenheid met het water.

meer informatie

Trees for All

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. Sindsdien heeft Trees for All wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Via de stichting kun je een boom planten of je CO2-uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten. Zo dragen jullie samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen en ANBI-status.

meer informatie

HR Groep

HR Groep produceert en levert digitale, duurzame en sociale producten en diensten om de openbare ruimte zo veilig en comfortabel mogelijk in te richten. Van een verkeersbord tot de bekende schoolzoneproducten: HR Groep produceert én plaatst, en helpt een veilige en prettige leefomgeving te creëren die efficiënt kan worden beheerd. De HR Groep neemt graag alle zorg uit handen: niet alleen tijdens de uitvoering van uw projecten, maar ook op het gebied van beheer en onderhoud.

meer informatie

KABK

De missie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK) is om studenten op te leiden tot onafhankelijke en zelfbewuste kunstenaars en ontwerpers met een onderzoekende houding, en unieke visuele en conceptuele vaardigheden. Afstudeerders aan de KABK zijn in staat om authentiek en diepgaand creatief werk te produceren dat bijdraagt aan de ontwikkeling van hun vakgebied én aan de samenleving.

meer informatie

OFN

OFN ontwerpt duurzame en circulaire maatoplossingen, realiseert grote en kleine projecten in de buitenruimte, levert een uiteenlopend scala aan producten en zorgt met een eigen serviceorganisatie voor de instandhouding van de kwaliteit. Door zijn ruime ervaring, materiaalonafhankelijkheid en ongebonden positie in de markt kan het bedrijf opdrachtgevers altijd objectief adviseren, vanaf de ontwerpfase tot de uiteindelijke ingebruikname of oplevering van een object of project.

meer informatie

Urbee

Urbee is de grootste aanbieder van elektrische deelfietsen in Nederland. Met de e-bikes van Urbee verplaats je je snel, duurzaam én op een leuke manier door stad en land. Electrify your journey … ride Urbee!

meer informatie

FIS Halte-informatie

Van analoge tot digitale informatiedragers, van ambachtelijke cartografie tot moderne datamanagementsystemen: FIS geeft al dertig jaar de zekerheid van correcte halte-informatie. Aan vervoerders, haltebeheerders, concessieverleners én reizigers!

meer informatie